1-3 dages levering | Produceret i Danmark

Mere end 20.000 straps solgt

Sprog

UDVIKLINGEN

Vi startede produktionen af vores StrapIt med læderrester fra andre møbelindustrien. På den måde kunne vi anvende læderrester som ellers ville blive destrueret, hvilket var både billigere og bedre i vores optik.

Der gik dog ikke længe før vi skulle producere så mange, at det faktisk var dyrere at anvende læderrester, da hvert af de små stykker kun kunne skæres til 4-10 stykker læder, som vi kunne bruge i produktionen. Det blev derfor dyrere at anvende læderrester, men det var stadigvæk noget vi prioriterede.

VI FANDT MATERIALET

Efterhånden som vores salg voksede endnu mere, blev brugen af læderrester endnu mere uholdbart, da vi ikke kunne garantere rette kvalitet og farve. Af den årsag begyndte vi at undersøge andre muligheder for at finde det perfekte alternativ til ægte læder, uden at gå på kompromis med det der gjorde StrapIt unikt.

Efter flere måneders søgen, og adskillige forsøg, fandt vi hvad vi mener er det perfekte bio-læder til StrapIt. Bio-læderet bidrager på samme måde som almindeligt læder til at øge grebet og komforten når du træner, og så er det helt igennem bæredygtigt - det kan vi li'!

100 % DYREFRIT

Selve bio-læderet er fremstillet i Italien ved hjælp af hovedsageligt biprodukter fra majs- og hvedeproduktion, og indeholder således organiske polyoler, hvilket bidrager til at reducere CO2-udledningen sammenlignet med med andre kunstlæder typer og materialer, som indeholder almindelig olie. Og så er det 100 % dyrefrit.

Vi hos MakeIt bestræber os hver dag på at være så bæredygtige som overhovedet muligt, i det vi fokuserer på arbejde med leverandører, der bekymrer sig om miljøet og vælger genbrugsmaterialer til alle dele af vores produktionskæde samt emballage mv.