Vi vil MakeIt - Vil du?

Opnå bedre mind-to-muscle connection, eliminer begrænsende faktorer, og manipuler styrkekurven i dine løft. Med udstyr fra MakeIt kan du tage din træning til næste niveau. // Designet og produceret i Danmark med fokus på funktionalitet og bæredygtighed. //
VORES UNIKKE STRAPS DESIGNET OG SKABT I DANMARK
StrapiT

Ønsker du et enkelt og nemt design, og ultimativ greb under din træning? Selvfølgelig! Og derfor har vi udviklet vores originale ”StrapIt”.
Et unikt design, skabt lige her i Danmark af gode bæredygtige materialer, og under ordnede forhold.

Glem alt om dine gammeldags lange straps, som skal vikles rundt flere gange før du kan begynde din øvelse, for slet ikke at tale om imellem sæt, hvor du ikke kan undgå at gå rundt og slå på ting med 'flapperne'.
”StrapIt” er nemmere og hurtigere at bruge, og behagelige at have på under hele træningen.

SÅDAN MENER VI AT CUFF SKAL FØLES AT TRÆNE MED.
HookIT

Cuffs gør det muligt at eliminere et bevægelsesled i dine øvelser på, så du får fokuseret mere på den eller de specifikke muskler, som du ønsker at i ramme. Vi har produceret en kort model, som er tiltænkt overkropstræning, og et langt sæt, som kan bruges til både overkrops- men også ben- og balleøvelser ved brug af kabler.

Vores cuffs er bløde og behagelige, og ikke store og klodsede som mange andre cuffs du finder på markedet.

MakeIt-appen

VI Vi har snart utviklet en App hvor du kan finne mange treningsguider, gratis treningsprogrammer utarbeidet av Mikael, som er sertifisert personlig trener.

Vi er makeit

Vi er en dansk virksomhed med base i København, og vores mål er at hjælpe folk med at nå deres træningsmål, og styrke dem i deres rejse med unikke, bæredygtige og dansk producerede produkter.

Fra en lejlighed i 2015, til en garage i 2018 frem til 2022 hvor vi rebrandede os som "MakeIt".

2023 bliver året hvor vi får vores eget hovedkvarter på Amager. Vi er stolte af at vi i MakeIt kan sørge for, at alle involverede får en fair løn og gode arbejdsforhold. Derfor er vi "Made in Denmark" og tilstræber at gøre alting in-house.

Bio-læder

Vi bekymrer os om den indvirkning, som vores produkter har på verden.

Vi har derfor valgt at arbejde med bæredygtigt bio-læder, som hovedsageligt er fremstillet af biprodukter fra majs- og hvedelandbrug, og indeholder derfor biopolyoler istedet for fossil olie.

Dette er med til at reducere vores CO2-udledning, og gør MakeIt grønnere.