Få din egen text på dina remmar!

Språk

Flera kolumner

Ren kondition

Tillsammans med Daniel Risgaard har vi levererat remmar till hans atleter under en av hans lagdagar, vill du även få ditt varumärke på ett par remmar kan du kontakta oss på vårt kontaktformulär.

Supreme soppor

Supreme Supps ville få anpassade remmar på sin egen hemsida. I det sammanhanget tog de tag i oss. Här levererade vi ett stort potion-band, som snabbt sålde slut.

Naturlig idrottare

NA lanserade vår StrapIt med sin logotyp redan 2022, där de var mycket framgångsrika och sålde slut. Vi har försett dem med ett regelbundet antal StrapIt sedan dess.

Multi-column

MNP Training club

Morten er selvstændig personlig træner og driver til dagligt sit eget center på Islands Brygge. Morten ønskede at yde er højere service for sine klienter, derfor tog han kontakt til os og vi lavede sammen MNP straps som den dag også sælges på hans webshop.

Anger Management

Anger Management var et center yderst velbesøgt træningscenter. De ønskede at udvide deres eget merchandise. Derfor foreslog vi dem at få deres eget print på vores straps - det blev en kæmpe succes blandt medlemmerne.

Fitness lab

Et fantastisk træningscenter i Roskilde, faciliteterne er fantastiske, personalet og energien lige så. Fitness Lab ønskede at fuldføre deres meget gennemførte center med også at tilbyde straps til deres medlemmer med deres eget logo på. Fitness Lab er en yderst trofast kunde hos MakeIt og vi er rigtig glade for samarbejdet.

Vill du ha ett samarbete?

Har du dessutom en idé om att få egna remmar eller manschetter tillverkade för ditt fintesscenter, webbshop eller personliga varumärke kan du kontakta oss nedan så kan vi gå i dialog om ett erbjudande!