1-3 dages levering | Produceret i Danmark

Mere end 20.000 straps solgt

Language

ØNSKER DU ET COLLAB?

Læs mere om vores collabs her!

Personlige trænere

Multi-column

Morten er selvstændig personlig træner og driver til dagligt sit eget center på Islands Brygge. Morten tog kontakt til os og vi lavede sammen MNP straps som den dag også sælges på hans webshop, hvor han sælger mere end 200 sæt om måneden.

Rene Macapili er selvstændig personlig træner og driver til dagligt sin online coaching virksomhed. Rene tog kontakt til os og vi lavede sammen Macapili straps som den dag også sælges på hans webshop. Derudover står vi også for at distribuere, sende og håndtere webshoppen!

Vi har sammen med Daniel Risgaard leveret straps til alle hans atleter til en af hans team dage, hvor de alle samles og træner sammen.

Vi har sammen med Mikael Munk leveret straps til alle klienter. Derudover har han gennem de sidste par år købt straps kvartalsvis som han sælger til klienter og bruger til branding af hans eget brand.

Vi har sammen med Emil Eriksen leveret straps til alle hans atleter til en af hans team dage, hvor de alle samles og træner sammen.

Vi har sammen med Emil Ryberg leveret straps til alle hans klienter. Derudover har han gennem de sidste par år købt straps kvartalsvis som han sælger til klienter og bruger til branding af hans eget brand.

Fitness Centre

Multi-column

Anger Management var et center yderst velbesøgt træningscenter. De ønskede at udvide deres eget merchandise. Derfor foreslog vi dem at få deres eget print på vores straps - det blev en kæmpe succes blandt medlemmerne.

Et fantastisk træningscenter i Roskilde, faciliteterne er fantastiske, personalet og energien lige så. Fitness Lab ønskede at fuldføre deres meget gennemførte center med også at tilbyde straps til deres medlemmer med deres eget logo på. Fitness Lab er en yderst trofast kunde hos MakeIt og vi er rigtig glade for samarbejdet.

Et flot træningscenter i Sverige, faciliteterne er fantastiske. Be @ Your Best ønskede at fuldføre deres meget gennemførte center med også at tilbyde straps, Cuffs og Wrist Wraps til deres medlemmer med deres eget logo på. Vi glæder os til at følge deres rejse og håber på et længerevarende samarbejde!

Webshops og fysiske butikker

Multi-column

NA lancerede vores StrapIt med deres logo på tilbage i 2022, hvor de med stor succes, fik dem alle udsolgt. Vi har lige siden leveret et regelmæssigt antal StrapIt til dem lige siden.

Vi har leveret straps til Burpees fysiske butik i Århus, hvor de sælger træningsudstyr og kosttilskud.

Supreme Supps ønskede at få custom straps på deres egen hjemmeside. I den forbindelse tog de fat i os. Her leverede vi en stor potion straps, som hurtigt gik udsolgt.

Kontakt os her!

Hvis du også går med tanken om at få lavet jeres egne straps eller cuffs til jeres fintess center, webshop eller personlige brand, kan du kontakte os herunder og vi kan gå i dialog omkring et tilbud!