Dansk produceret | 100 % ægte læder og bomuldsbånd | 2-4 dages levering!

Om os

Det hele startede i 2014, da Tom satte sig ned med en symaskine uden at have nogen idé om, hvordan han skulle betjene den tingest. Men han havde en idé, og efter utallige forsøg - nogle bedre end andre - lavede han endelig det, der ville blive det første produkt - StrapIt.

I starten var navnet "Geniuine Lifting" hvilket var en webshop med mange forskellige træningsprodukter, produceret i hhv. Pakistan og Kina, som næsten alt andet træningstilbehør. 

I 2018 besluttede Tom at stoppe "Genuine Lifting" og udelukkende fortsætte med at sælge egne designede og producerede straps under navnet StrapIt. Det var nemlig vanskeligt at dokumentere ordentlige arbejdsforhold og bæredygtig produktionsproces i hhv. Pakistan og Kina, og etisk og moralsk gav dette udfordringer.

I 2020 kom Cinthya til virksomheden, og hun blev hurtigt produktionsansvarlig og administrativ daglig ansvarlig. Cinthya er oprindeligt fra Argentina, og kom til Danmark i 2019 for at studere, hvilket hun fortsæt er i fuld gang med, mens hun samtidig arbejder hos os.

I 2021 tiltrådte Mikael Munk som virksomhedens "ansigt" udadtil. Mikaels store muskler er kun overgået af hans store hjerte og venlige væsen. Han er en sand 'ø-dreng' fra Bornholm, en lille ø syd for Sverige (men en del af Danmark), hvilket hans helt særlige dialekt afslører med det samme.

I 2022 kom det nye produkt HookIt til, og vi lancerede første udgave af vores app. Derudover inviterede vi Anton Kann Rønne og Mathias Snedled ind som medejere af MakeIt Denmark ApS, og vi har således i dag et yderst kompetent team med en helt unik sammensætning af færdigheder, som giver MakeIt potentialet til at væskte kraftigt i fremtiden.

 

MakeIt Denmark ApS

CVR-nr. 43243985

Ålekistevej 171

2720 Vanløse 

OBS! Vi har ikke en fysisk butik.