MADE IN DENMARK

Sprog

Multi-column

Renfitness

Vi har sammen med Daniel Risgaard leveret straps til hans atleter til en af hans team dage, ønsker du også at få dit brand på et par straps kan du kontakte os på vores kontakt formular.

Supreme supps

Supreme Supps ønskede at få custom straps på deres egen hjemmeside. I den forbindelse tog de fat i os. Her leverede vi en stor potion straps, som hurtigt gik udsolgt.

Naturlig Atlet

NA lancerede vores StrapIt med deres logo på tilbage i 2022, hvor de med stor succes, fik dem alle udsolgt. Vi har lige siden leveret et regelmæssigt antal StrapIt til dem lige siden.

Multi-column

MNP Training club

Morten er selvstændig personlig træner og driver til dagligt sit eget center på Islands Brygge. Morten ønskede at yde er højere service for sine klienter, derfor tog han kontakt til os og vi lavede sammen MNP straps som den dag også sælges på hans webshop.

Anger Management

Anger Management var et center yderst velbesøgt træningscenter. De ønskede at udvide deres eget merchandise. Derfor foreslog vi dem at få deres eget print på vores straps - det blev en kæmpe succes blandt medlemmerne.

Fitness lab

Et fantastisk træningscenter i Roskilde, faciliteterne er fantastiske, personalet og energien lige så. Fitness Lab ønskede at fuldføre deres meget gennemførte center med også at tilbyde straps til deres medlemmer med deres eget logo på. Fitness Lab er en yderst trofast kunde hos MakeIt og vi er rigtig glade for samarbejdet.

Ønsker du et collab?

Hvis du også går med tanken om at få lavet jeres egne straps eller cuffs til jeres fintess center, webshop eller personlige brand, kan du kontakte os herunder og vi kan gå i dialog omkring et tilbud!