1-3 dages levering | Produceret i Danmark

Mere end 20.000 straps solgt

Sprog

Alle starter et sted

Det hele startede i 2014, da Tom satte sig ned med en symaskine uden at have nogen idé om, hvordan han skulle betjene den tingest. Men han havde en idé, og efter utallige forsøg - nogle bedre end andre - lavede han endelig det, der ville blive det første produkt - StrapIt.

I starten var navnet "Geniuine Lifting" hvilket var en webshop med mange forskellige træningsprodukter, produceret i hhv. Pakistan og Kina, som næsten alt andet træningstilbehør. 

En ny start

I 2018 besluttede Tom at stoppe "Genuine Lifting" og udelukkende fortsætte med at sælge egne designede og producerede straps under navnet StrapIt. Det var nemlig vanskeligt at dokumentere ordentlige arbejdsforhold og bæredygtig produktionsproces i hhv. Pakistan og Kina, og etisk og moralsk gav dette
udfordringer.

I 2020 kom Cinthya til virksomheden, og hun blev hurtigt produktionsansvarlig og administrativ daglig ansvarlig. Cinthya er oprindeligt fra Argentina, og kom til Danmark i 2019 for at studere, hvilket hun fortsæt er i fuld gang med, mens hun samtidig arbejder hos os.. 

Speederen i bund

I 2021 tiltrådte Mikael Munk som virksomhedens "ansigt" udadtil. Mikaels store muskler er kun overgået af hans store hjerte og venlige væsen. Han er en sand 'ø-dreng' fra Bornholm, en lille ø syd for Sverige (men en del af Danmark), hvilket hans helt særlige dialekt afslører med det samme.

I 2022 kom det nye produkt HookIt til, og vi lancerede første udgave af vores app. Derudover inviterede vi Anton Kann Rønne og Mathias Snedled ind som medejere af MakeIt Denmark ApS, og vi har således i dag et yderst kompetent team med en helt unik sammensætning af færdigheder, som giver MakeIt potentialet til at væskte kraftigt i fremtiden.

2023 åbner vi et nyt HQ på Amager, nærmere bestemt Engvej 165, lige ved Femøren metro station og Fitness X, hvor vi får butik, lager, kontorer + podcast rum.
Det bliver også muligt at komme forbi og købe en kop kaffe, en proteinsmoothie, eller andre drikkevarer, da der også bliver tilknyttet en lille café.